Tur virtual USEFS reusita studentului
Prezentare
Senat
Cercetare
Management al Calitatii
Facultăţi
Catedre
Educaţie & Sport
Centrul de ghidare
Relaţii Internaţionale
Un. Dunărea de Jos din Galaţi
Un. „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi
Alte Structuri
COMPLEXUL SPORTIV AL BLOCULUI PRINCIPAL
mun. Chişinău, str. A.Doga, 22
Director: Gheorghe Egorov,
Consilier de Stat clasa I
Tel.: (+373) 022 31 04 31

Complexul sportiv al USEFS are o suprafaţă totală de 10000m2 şi reprezintă un veritabil lăcaş al sportului, оn care se antrenează studenţii universităţii şi care oferă servicii contra plată pentru toţi doritorii de a practica sportul.
Complexul sportiv include 6 săli:
-Sala universală de jocuri sportive, оn care se practică fotbal de sală, handbal, volei, baschet etc. Aici au loc competiţii universitare, naţionale şi internaţionale. Sala este dotată cu tehnică modernă şi aparataj de sonorizare performantă. Antrenori: Alexandru Şestopal, Valentin Pereu, Tatiana Graboveţcaia.
-Sala de aerobică, gimnastică ritmică şi dans, amenajată pentru buna desfăşurare a antrenamentelor la fitness, aerobică, gimnastică ritmică şi gimnastică estetică.
-Sala de gimnastică artistică, dotată cu aparataj performant al firmei „GYMNOVA”. Antrenori: Gheorghe Cerescu, Rodica Podlesnov.
-Sala de arte marţiale, care dispune de utilajul necesar pentru procesul de antrenament la această probă de lupte. Antrenori: Igor Neagu, Ilie Chirtoacă.
-Sala de tenis de masă, dotată cu 12 mese de tenis permite desfăşurarea competiţiilor şi participarea nemijlocită la joc a 48 persoane. Antrenori: Elena Mocrousov, Valeria Grosul.
-Sala de forţă, dotată cu trenajoare moderne şi performante. Antrenori: Lilian Oprea, Anatolie Lozovan.
Complexul sportiv include, de asemenea, un cort de tenis şi un teren de minifotbal la aer liber, o saună de recuperare şi 13 vestiare bine amenajate.
Astfel, sunt create condiţii optime, ce corespund standardelor internaţionale de realizare a unui proces didactic şi de antrenament de cea mai оnaltă calitate. Edificiul sportiv are capacitate maximă de 800 de persoane pe zi, оntregul set de servicii fiind asigurat de 35 angajaţi. Programul zilnic de activitate al Complexului sportiv durează 14 ore: 6 ore sunt acordate desfăşurării procesului didactic, 5 ore —perfecţionării măiestriei sportive, 4 ore —activităţii grupelor de recuperare şi asanare.

COMPLEXUL SPORTIV
Director: Constantin Jubîrcă
Tel.: (+373) 022 92 27 16

Complexul sportiv, cu suprafaţa de 1000 m2, a fost dat în exploatare la 27 martie 2008.Complexul dispune de 2 săli de lupte, o sală de forţă şi de un centru metodico-ştiinţific de probe sportive individuale.
Sălile sportive sunt amenajate şi dotate cu utilaj modern. Aici se antrenează şi îşi perfecţionează măiestria sportivă judocanii, caratiştii, taekwondiştii, aikidoiştii, participanţi la campionatele naţionale, europene, mondiale şi la Jocurile Olimpice.
Capacitatea edificiului sportiv este de circa 400 persoane pe zi şi asigură servicii de cea mai înaltă calitate.
Programul zilnic de activitate a Complexului sportiv se desfăşoară între orele 8:00 şi 22:00, fiind realizat de 15 specialişti de calificare înaltă.