Tur virtual USEFS reusita studentului
Prezentare
Congrese, conferințe și simpozioane
Programe de Studii
Facultăţi
Departamente
Senat
Cercetare
Management al Calitatii
Educaţie & Sport
Centrul de ghidare
Relaţii Internaţionale
Alte Structuri
BLOCUL ALIMENTAR USEFS
Şefa cantinei: Andrei Petrov
Tel.: (+373) 022 31 04 27

Cantina este o subdiviziune a universităţii menită să asigure o alimentație adecvată a studenților şi profesorilor, precum şi a sportivilor în perioada desfășurării cantonamentelor de pregătire şi a competițiilor.
Unitatea are o capacitate de pregătire a hranei pentru circa 300 de persoane şi este dotată cu utilaj performant, ce corespunde standardelor contemporane.
Colectivul cantinei este constituit din următoarele persoane: Ana Ciobanu, Sergiu Petrov, Andrei Petrov- bucătari; Rodica Furtună- contabil; Elizaveta Ţîmbalist, Nicoleta Bubliţchi - personalul tehnic.
Angajații subdiviziunii acordă o atenție deosebită întocmirii meniului în baza recomandărilor nutriționiștilor, incluzând produse calitative, care au conținutul necesar de proteine, lipide, glucide, minerale si vitamine. Activitatea lor se desfăşoara conform normelor igienico-sanitare în vigoare şi ale tehnicii securității.
Ca rezultat al concursului republican organizat la inițiativa Ministerului Educației şi Tineretului al Republicii Moldova (ordinul nr. 626 din 05.09.2008), cantina USEFS a fost desemnată drept cea mai bună unitate de alimentație studențeasca din ţară.