Tur virtual USEFS reusita studentului
Prezentare
Senat
Cercetare
Management al Calitatii
Facultăţi
Catedre
Educaţie & Sport
Centrul de ghidare
Relaţii Internaţionale
Un. Dunărea de Jos din Galaţi
Un. „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi
Alte Structuri
CANTINA USEFS
Şefa cantinei: Ala Colesnic
Tel.: (+373) 022 31 04 27

Cantina este o subdiviziune a universităţii menită să asigure o alimentaţie adecvată a studenţilor şi profesorilor, precum şi a sportivilor in perioada desfăşurării cantonamentelor de pregătire şi a competiţiilor.
Unitatea are o capacitate de pregătire a hranei pentru circa 300 de persoane şi este dotată cu utilaj performant, ce corespunde standardelor contemporane.
Colectivul cantinei este constituit din următoarele persoane: Olga Turculeț, Eugenia Raileanu, Maria Gahramanov - bucătari; Svetlana Mironov - contabil; Elena Moroșan - casier-controlor; Angela Robu și Maria Sоrbu - personalul tehnic.
Angajaţii subdiviziunii acordă o atenţie deosebită intocmirii meniului in baza recomandărilor nutriţioniştilor, incluzind produse calitative, care au conţinutul necesar de proteine, lipide, glucide, minerale şi vitamine. Activitatea lor se desfăşoară conform normelor igienico-sanitare in vigoare şi ale tehnicii securităţii.
Ca rezultat al concursului republican organizat la iniţiativa Ministerului Educaţiei şi Tineretului al Republicii Moldova (ordinul nr. 626 din 05.09.2008), cantina USEFS a fost desemnată drept cea mai bună unitate de alimentaţie studenţească din ţară.