Tur virtual USEFS reusita studentului
Prezentare
Congrese, conferințe și simpozioane
Programe de Studii
Facultăţi
Departamente
Senat
Cercetare
Management al Calitatii
Educaţie & Sport
Centrul de ghidare
Relaţii Internaţionale
Un. Dunărea de Jos din Galaţi
Un. „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi
Alte Structuri

Oficiul Național Erasmus+ în Moldova lansează o campanie națională de informare a studenților și tinerilor interesați de studii europene privind oportunitățile disponibile în cadrul Programului Erasmus+.
Lansarea campaniei „Information Day” va avea loc, joi, 14 septembrie, începând cu ora 13.30 la Universitatea de Stat din Moldova (Bloc 2, Sala de conferințe, str. Kogălniceanu, 67.).
În cadrul acestui eveniment am prevăzut, la fel ca anul trecut, un târg de mobilități Erasmus+, unde veți avea posibilitatea să prezentați ofertele de mobilități internaționale Erasmus+, disponibile pentru studenți în cadrul universităților dumneavoastră.
În acest context, solicităm aportul dumneavoastră la mediatizarea evenimentului în rândul studenților și prezentarea universității Dvs. în cadrul târgului de mobilități Erasmus+ .
La acest mesaj, veți găsi anexat afișul în format electronic al campaniei pe care, de asemenea, îl puteți utiliza pentru promovare online. Afișele printate vor putea fi ridicate la Oficiul Național Erasmus+( str. Maria Cebotari 37, birou 304), începând cu data de 11 septembrie.
Notă: Oficiul Erasmus+ va continua seria de întâlniri cu studenții: la Bălți pe 5 octombrie; la Comrat și Cahul pe 18 octombrie.
Informații despre campanie sunt disponibile pe site-ul Erasmus+: http://www.erasmusplus.md/ro/eveniment/erasmus-lanseaza-o-campanie-de-informare-nationala-pentru-tinerii-interesati-de-studii și pe pagina Evenimentului: https://www.facebook.com/events/1957999887755255/permalink/1958079237747320/?notif_t=like¬if_id=1504528870314599
În cazul în care aveți întrebări suplimentare nu ezitați să ne contactați.
Vă mulțumim anticipat pentru colaborare.